Hoppa till sidans innehåll

SORF söker ett ansikte utåt!

30 NOV 2017 11:29
  • Uppdaterad: 13 SEP 2018 12:25

SORF söker DEJ! 

 

Söderhamnsortens ryttarförening söker DEJ som vill bli föreningens ansikte utåt. Vi behöver komma igång med SORFs marknadsföring och söker nu dej som kan bidra till att sprida vårt varumärke.   

 

Vi tror att du gillar att prata med folk, att du är glad och positiv och att du ser SORFs utvecklingspotential när det gäller marknadsföring.  

 

SORF har i en arbetsgrupp arbetat fram sponsringsavtal och dokument angående hur man kan nå ut till företag. Nu behöver vi DEJ som vill vara SORFs ansikte utåt som kan prata med personer på olika företag, som kan sprida information om hur bra vi är, som kan komma på idéer hur vi blir ännu bättre etc. Du kommer att ha direktkontakt med SORFs sponsringsarbetsgrupp.  

 

Det är en fördel om du vet en del om hästar och SORF men det är inget måste. Du kan vara ung, gammal, medlem, förälder eller annat.   

 

Att vara föreningens ansikte utåt kan ge dig en bra CV-referens och en väldigt bra arbetserfarenhet. Föreningen är ideell så vi kan inte erbjuda lön men det kan vara möjligt med eventuella förmåner i föreningen för det jobb du lägger ner. Är du intresserad så kontakta Majvi Hjalmarsson (073-27 46 206 eller This is a mailto link).   

Skribent: Gunilla Ekengren
Epost: Adressen Gömd

Granngården logga

 

sorf_fb 

 

webshop

 

swish

 

 Ullmax

 

Postadress:
Söderhamnsortens RF - Ridsport
Tälje Ridsportcenter
82640 Söderhamn

Kontakt:
Tel: 027070655
E-post: This is a mailto link

Se all info